Zapečené brambory s Frýdečankou

Potřebujete připravit rychlý a dobrý oběd? Zapékané brambory s výbornou směsí Frýdečanka jsou ta správná volba.

Ingredience

1 kg brambor
uzená krkovička
4 vejce
cibulka
směs koření Frýdečanka
sůl

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Následně je nakrájíme na kostičky.

Mezitím si na pánvi osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku. Jakmile cibulka zesklovatí, přidáme nakrájenou uzenou krkovičku  a chvilku restujeme.

Do připraveného pekáče či zapékácí mísy vložíme brambory i maso. Ve smetaně rozšleháme vajíčka, přidáme směs koření Frýdečanka a osolíme. Poté vše vlejeme k bramborám a masu a vše promícháme.

Pečeme v rozehráté troubě přibližně 25 minut a rychlý oběd je hotový.

Přejeme dobrou chuť.