+420 733 115 500Zákaznická linka
Většina lidí má hamburger za nezdravé jídlo z fastfoodu. Pokud si však uděláte domácí hamburger, tak dokážete vykouzlit chutné a zdravé jídlo.
Ingredience
větší houskyhovězí mleté masostarší pečivovejcesýr Čedarsalát rukola nebo listy špenátusmes koření Frýdečankaomáčka s medem a hořčicírajčecibulesůl
Postup přípravy
Mleté maso smícháme s namočeným a vymačkaným pečivem, vejcem, solí a Frýdečankou. Předehrejeme troubu a plech lehce pomažeme. Z masové směsi vytvarujeme karbenátky velikosti housky. Karbenátky naskládáme na plech a dáme péct. Délka pečení závisí na velikosti karbenátků.
Housky si rozřízneme na polovinu. Na spodní díl položíme kolečka rajčátek, karbenátek, plátek Čedaru, rukolu nebo listy špenátu, plátky cibulky, omáčku a na to vše položíme vrchní díl housky.
Omáčku můžete měnit dle chuti.
Dobrou chuť.