+420 733 115 500Zákaznická linka
Rychlá pikantní večeře, nebo delikatesa jen tak na zobání pro kamarády k pivečku.
Suroviny
spodní kuřecí stehna 8ks
3 vejce
2 stroužky česneku
1 lžička bramborového škrobu
1 lžička kari asia koření
směs koření dračí dech dle chuti
barevný pepř
olej na smažení
sůl
Postup přípravy
Kuřecí stehna omyjeme a osušíme. Marinádu připravíme tak, že rozšleháme vejce, přidáme koření, utřený česnek a bramborový škrob.
Stehýnka necháme v takto připravené směsi a v chladu alespoň dvě hodiny odležet. Směs maso důkladně obalí a pak jej můžeme smažit ve fritovacím hrnci nebo na pánvi s dostatečným množstvím oleje, přibližně 15 minut dozlatova.
Pokud se chcete opravdu blýsknout, připravte ke stehýnkům Brambory restované s citronem a rozmarýnou.
Přejeme dobrou chuť!