• Maminčino koření | Čistě přírodní koření z nejkvalitnějších surovin
Nahrávám...
  • Maminčino koření | Čistě přírodní koření z nejkvalitnějších surovin

Články

Aktuality, novinky, zajímavosti a recepty

Obalovaná kuřecí křidélka v parmezánu

Pochutnejte si na výborných na kuřecích křidýlkách s parmezánem. Přidejte hranolky a děti vás budou milovat...

Suroviny

kuřecí křídla (16 ks)

3 vejce

směs koření Polívečka

směs koření Dračí dech

100 g hladké mouky

3 lžíce mléka nebo smetany

15 lžic strouhanky

100 g parmezánu

10 lžic kukuřičných lupínků

sůl himalajská

bílý pepř mletý

olej na smažení

 

Postup přípravy

Kuřecí křídla omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme.

Vejce rozšleháme se špetkou soli, směsí koření Polívečka a mlékem nebo smetanou. Chcete-li pokrm pikantnější, přidejte také směs koření Dračí dech.

Strouhanku smícháme s parmezánem a rozdrcenými kukuřičnými lupínky.

Křidélka obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a poté ve strouhankové směsi.

Smažíme ve větším množství oleje z obou stran pěkně dozlatova.

Přejeme dobrou chuť!