Koření z nejkvalitnějších surovin
  • Maminčino koření :: Koření z nejkvalitnějších surovin
Jednodruhové koření

Jalovec celý

Jalovec byl kdysi hojně rozšířený po celé české republice. Bohužel dnes na něj v některých krajích narazíte hodně málo. To však nemění na tom, že v české kuchyni má jalovec své stále místo. Jeho nejčastější použití je dochucení masa, omáček a nádivek.

50 Kč
  • Teplota: Uchovávejte v teplotě do 25 °C
  • Vlhkost: Uchovávejte ve vlhkosti do 75%
  • Výrobce: Maminčino koření s.r.o.
Varianty:

  ks    

Jalovec byl kdysi hojně rozšířený po celé české republice. Bohužel dnes na něj v některých krajích narazíte hodně málo. To však nemění na tom, že v české kuchyni má jalovec své stále místo. Jeho nejčastější použití je dochucení masa, omáček a nádivek.

Připravujeme.