+420 733 115 500Zákaznická linka
Pořádný chutný řízek nemusí být jen masový, tentokrát použijeme tempeh a čedar.
Ingredience
190 g uzeného tempehu50 g červené papriky50 g červené cibule50 g čedarukukuřičná mouka a strouhankavejcepřepuštěné máslo nebo rostlinný olejsměs koření Frýdečankačerstvě mletý černý pepřHimalajská sůl
Postup přípravy
Tempeh spolu s čedarem nastrouhejte na hrubším struhadle. Přidejte najemno nakrájenou cibuli, papriku a směs koření Frýdečanka. Směs osolte a opepřete.
Obalte v trojobalu z kukuřičné mouky, vejce a strouhanky. Kukuřičnou strouhanku můžete ozvláštnit čerstvou dlouholistou petrželí. Dostane tak hezčí a voňavější chuť.
Po obalení smažte v rozpáleném přepuštěném másle nebo rostlinném oleji.